Subscribe Us

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΒΕ ΕΞ΄ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

 


Μια βδομάδα ακόμη για να κάνετε αιτήσεις στο πρόγραμμα εργαζομένων ΣΒΕ για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Η κατάρτιση του προγράμματος είναι 150 ώρες και το εκπαιδευτικό επίδομα 750 €.

Η υλοποίησή τους θα είναι εξ΄ αποστάσεως και η προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων είναι έως και 31/08/2021 (ώρα 23:59).

Οι δυνητικά ωφελούμενοι πρέπει να είναι κάτοικοι των Περιφερειακών Ενοτήτων των επιλέξιμων Περιφερειών: Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου). Σημειώνεται ότι και η διεύθυνση της εργασίας πρέπει να βρίσκεται εντός μίας από τις επιλέξιμες Περιφέρειες [δεν απαιτείται η Περιφέρεια κατοικίας και εργασίας να είναι η ίδια].

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με πλήρες ωράριο, μερικής απασχόλησης, εκ περιτροπής κλπ μπορείτε να κάνετε αιτήσεις στον παρακάτω σύνδεσμο sbe121.gr

Πρώτα κάνουμε την αίτηση, παίρνουνε κωδ αίτησης, πατώντας ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ/ ΛΗΨΗ ΚΑΥΑΣ, μετά πάμε στη σελίδα δικαιολογητικών και αφού ολοκληρώσουμε το ανέβασμα δικαιολογητικών/αρχείων και στο τέλος μόνο πατάμε οριστική υποβολή.

Αν χάσουμε την αίτηση κανένα πρόβλημα, υπάρχει στο mail μας. Με το ΚΑΥΑΣ δηλ τον κωδικό που πήρε η αίτηση, SBE-........................................, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ μας, ξαναμπαίνουμε στην αίτηση από το mail μας εκεί που λέει ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ. Μπαίνουμε στην αίτηση ξανά πατώντας ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ , συμπληρώνουμε ότι δεν έχουμε βάλει αν θέλουμε, αλλιώς πάμε κατευθείαν τέρμα κάτω, πατάμε στη ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ/ΑΡΧΕΙΩΝ και ένα ένα πατώντας ΕΠΙΛΟΓΗ ανεβάζω τα δικαιολογητικά μόλις φορτώσει η μπάρα.

Προσοχή αν πατήσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΥΠΟΒΟΛΗ δεν αλλάζει τίποτε, δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά αλλαγή από εκεί και πέρα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα ανεβάσαμε όλα σωστά, για να κάνουμε οριστική υποβολή.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε έτοιμα και να ανεβάσετε στο σύστημα είναι:

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΑΔΤ)
ΑΦΜ
ΑΜΚΑ
ΙΒΑΝ (Φωτο το βιβλιάριο τράπεζας ή από το ίντερνετ πρέπει να φαίνεται ΙΒΑΝ και ονοματεπώνυμο)
ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ Ή ΠΤΥΧΙΟ
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε4 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Τον βγάζετε μόνοι σας από https://employees.yeka.gr/(Προσοχή για να αποθηκεύσετε τον πίνακα πατάτε πρώτα εκτύπωση, μετά αποθήκευση ως pdf και τα αποθηκεύετε)
Υ-Δ από το gov.gr (Βγάζετε την υπεύθυνη δήλωση αφού συνδεθείτε αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ με κωδ e-banking, αν έχετε ξανασυνδεθεί στο gov με κωδ taxis. Tο κείμενο που πρέπει να επικολλήσετε στην υπεύθυνη δήλωση είναι το παρακάτω:
Δεν συμμετέχω σε άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται από Δράσεις Κατάρτισης και Πιστοποίησης που έχουν προκηρυχθεί. • Την ημέρα υποβολής της αίτησης είμαι εργαζόμενος σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας • Τα προσκομιζόμενα έγγραφα είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων.
Τέλος πριν ολοκληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση θα σας ζητήσει να γράψετε που απευθύνεται, θα γράψετε ΠΡΟΣ: ΣΒΕ
Αφού επισυνάψετε όλα τα δικαιολογητικά επιλέγετε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ και πατήστε ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

Λύστε όλες τις απορίες σας διαβάζοντας την αναλυτική πρόσκληση του προγράμματος στον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια