Subscribe Us

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης με στόχευση, στην ανάπτυξη των ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων εργαζομένων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση συνέχισης της δράσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) η οποία ξεκίνησε το 2022 και στοχεύει στην ανάπτυξη των ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων εργαζομένων.

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  1. Θεωρητική κατάρτιση των εργαζομένων – ωφελούμενων διάρκειας 80 ωρών που οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακών ή «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων, ανάλογα με το αντικείμενο κατάρτισης που θα επιλεγεί από τους ωφελούμενους. Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί με την εφαρμογή μεθόδων μεικτής μάθησης (συνδυασμός διά ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) σε καινοτόμα αντικείμενα υψηλής ζήτησης στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά εργασίας.
  2. Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης, οι οποίοι είναι διαπιστευμένοι σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 17024.
  3. Εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ (5 ευρώ ανά διδακτική ώρα).

Για την υποβολή της αίτησής σας απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ
  2. Αντίγραφο απολυτηρίου, τουλάχιστον, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή ανώτερου τίτλου σπουδών, καθώς και επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή. Σημειώνεται ότι, για όσες και όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980 γίνεται αποδεκτό το απολυτήριο δημοτικού σχολείου.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρωμένη υποχρεωτικά μέσω gov.gr, στην οποία θα δηλώνεται ότι:

α. Δεν παρακολουθώ ή/και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης – Next GenerationEU, της δράσης 16913 Νέα Στρατηγική για τη δια βίου μάθηση & το εθνικό σύστημα αναβάθμισης δεξιοτήτων, «sub 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations)

β. Δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας  στο τηλέφωνο 23220025099 και στο e-mail: kedivima1.visaltias@gmail.com.

Μπορείτε να καταχωρήσετε ΕΔΩ τα στοιχεία της αίτησης για το παραπάνω πρόγραμμα εργαζομένων .

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια