Subscribe Us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΣΕΕ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, όσων ΑΝΕΡΓΩΝ έκαναν αίτηση στα προγράμματα της ΕΣΕΕ έως τις 26/09/2021.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα https://apko.esee.gr/news/m/40/el-GR

Τον πρόγραμμα είναι 250 ωρών εκπαιδευτικού επιδόματος 1250 €

Προσοχή επαναλαμβάνουμε, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα όσων έκαναν αιτήσεις έως τις 26/09/2021. Όσοι δεν συμπεριλαμβάνεστε στη λίστα είτε σαν επιλεγέντες είτε σαν απορριφθέντες, θα πάρετε κάποιο mail που να σας λέει η ΕΣΕΕ τι να ξαναστείλετε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΙL σας, θα τα πάρετε σήμερα ή αύριο. Δεν είναι βιασύνη να απαντήσετε και να τα κάνετε σήμερα αυτό που σας γράφουν από την ΕΣΕΕ, αν δεν είστε σίγουροι. Πρέπει να τα διορθώσετε, αφού έχετε καταλάβει ακριβώς τι σας ζητάνε και να τα ξανανεβάσετε τα δικαιολογητικά. Μόνο αν είστε σίγουροι ότι κάνατε σωστά αυτό που σας ζητάνε θα οριστικοποιήσετε την αίτηση εκ νέου.

H σελίδα που θα μπείτε να ξανανεβάσετε τα σωστά δικαιολογητικά, αφού έχετε το ΚΑΥΑΣ δηλ τον κωδ της αίτησης, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, είναι http://apko.esee.gr και πάτε τέρμα κάτω στη σελίδα δικαιολογητικών.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
ΑΝ ΣΑΣ EXOYN ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
Όσοι στείλατε σε φωτογραφίες την υπεύθυνη δήλωση ή τη βεβαίωση ανεργίας φυσικά δεν την κάνουν δεκτή. Πρέπει να την αποθηκεύσετε και να την ανεβάσετε εκ νέου στα δικαιολογητικά στη διεύθυνση apko.esee.gr. Στη βεβαίωση ανεργίας επιλέγετε πάλι βεβαίωση ανεργίας τρέχουσας κατάστασης. Πατάτε ΕΚΤΥΠΩΣΗ και μετά πατάτε την επιλογή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ PDF και την αποθηκεύετε. Δε θέλουν να είναι φωτογραφία να ξέρετε. Πρέπει να την αποθηκεύσετε και να την ανεβάσετε.

Την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ τώρα.
Πάτε πάλι στο gov.gr επιλέγετε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ , συνδέεστε κανονικά και όταν δείξει το όνομά σας πάνω δεξιά , πατάτε τις τρεις τελείες επιλέγετε τη λέξη ΘΥΡΊΔΑ σας δείχνει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ την επιλέγετε και μετά την αποθηκεύετε όπως ακριβώς και τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Με ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ PDF.
Aυτά τα δύο σας τα αναφέρω ενδεικτικά. ότι σας ζητάει η ΕΣΕΕ το ανεβάζετε και μετά επιστρέφετε στην ΑΙΤΗΣΗ και κάνετε ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια